4.9

Gebaseerd op 420 beoordelingen

Over House of Cars Performance

House of Cars Performance, oorspronkelijk de sportiefste Ford Performance specialist van Europa en tevens BOVAG lid. Met een score van 4,9 bij Google uit meer dan 400 reviews, een bedrijf dat bekend staat om zijn uitstekende service en auto’s in uitmuntende staat.

Over ons

De eigenaar Danny Hendrikx, inmiddels ruim 15 jaar actief in de autobranche, is begonnen als junior verkoper bij een Volkswagen / Audi dealer en groeide al snel binnen de organisatie. In 2017 begon hij met zijn eigen bedrijf, een droom die werkelijkheid werd. En kijk eens wat House of Cars heeft opgebouwd in de jaren die volgde. Binnen de Ford Performance wereld inmiddels een waar begrip en bekend in de hele Benelux en Duitsland om zijn bijzondere aanbod en perfecte service.

Danny staat bekend als iemand die altijd het belang van zijn klanten op de eerste plaats weet te zetten. Dit kan door een scherpe deal te sluiten, maar ook door goed te luisteren naar specifieke wensen van zijn klant. Klanten komen graag bij hem terug, zoals het hoort vinden wij.

Als autoliefhebber eindigt het natuurlijk niet bij Ford, dan ga je kijken wat voor prachtigs de autowereld nog meer biedt. Uiteraard wil je het meest bijzondere aanbod laten zien en kies je niet voor de 13 in een dozijn auto’s. Al onze auto’s die wij aanbieden zijn op zichzelf bijzonder en in de perfecte staat zoals je bij House of Cars verwacht.

Inmiddels is het team flink gegroeid en werken we met z’n allen met veel passie plezier om jouw droomauto te vinden. Bij ons vind je geen mensen strak in pak, maar gewoon laagdrempelig met een grote glimlach.

 

 

Klanten vertellen:

Susan uit Eindhoven

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: Helemaal super blij met mijn Citroën dankzij Danny House of Cars Eindhoven. Klasse service!!

Cijfer: 10

Paul uit Son en Breugel

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: Ik geef eigenlijk nooit een 10, maar Danny en zijn team hebben deze dik verdiend. Van begin tot eind perfect geholpen. House of Cars heeft de focus op kwaliteit en service en onderscheiden zich hier duidelijk in. Ga zo door!

Cijfer: 10

Anton uit Best

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Ervaring: Heel goed goede verkoper weet heel goed daar hij over praat

Cijfer: 8.3

Sandra uit Tilburg

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: Echt fijn ontvangen en verder goed en klantvriendelijk geholpen door Danny. De auto’s zien er keurig uit, na 2 proefritjes een gave Ford Ka gekocht waar ik superblij mee ben. De auto snel kunnen ophalen…stond mooi en blinkend klaar met een oranje strik, echt super leuk gedaan… daar word je toch blij van!

Cijfer: 8

Erik uit Luyksgestel

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: Ford Focus uit 2013 gekocht bij Koen.

Na een kort belletje kon ik op zondag komen kijken naar de auto, wagen was vrijwel in nieuwstaat.

Hele eerlijke prijs betaald en op alle vragen deskundig antwoord gekregen.

Eenmaal thuis de aankoop eens op de brug gehad. Ook daar alles piekfijn in orde na inspectie.

10/10 voor de service, verkoop en aftersales!

Cijfer: 10

John uit Best

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: Dit is gewoon een super bedrijf,
Zowel service als Danny zelf zijn top.
Je hoeft hem maar te bellen of een app sturen en hij regelt het meteen.
Kortom wij willen geen andere auto meer,alleen van house of cars

Cijfer: 9.7

Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.