4.9

Gebaseerd op 420 beoordelingen

0 - 100KM
2.8 sec
Top snelheid
350 km/h
Prijs
€ 259.995,-
Interesse in deze auto?

Neem contact op of vraag vrijblijvend een proefrit aan

Koppel: 1276 Nm

Een van de meest bijzondere auto's in heel Europa is te koop, mijn persoonlijke project.

De RS6 C8 is van zichzelf natuurlijk al een prachtige auto om te zien en komt best wel van zijn plek. Maar de meeste mensen die een RS6 kopen, willen iets aparts. En dan zijn er al RS6-en met wat Urban splitters en/of andere velgen, maar geen enkele heeft letterlijk alles wat je van Urban kunt bestellen, zoals dit exemplaar. Daarnaast voorzien van 23 inch forged custom made velgen, waarvan er wereldwijd maar 3 sets bestaan. Zeer exclusief en perfect passend bij het uitgesproken uiterlijk van de auto.

Ook wat tuning betreft, wilde ik een keer iets wat niemand anders heeft. Na overleg met de tuner waar ik altijd naartoe ga met mijn auto's besloot ik een keer echt gek te doen en voor de volle 1000 pk te gaan. En wat een reis was dat. Bij elkaar meer dan 4 maanden bezig geweest en meer dan 60 dynoruns verder uiteindelijk het verlossende resultaat; 1000 pk en 1270 nm koppel! Ik heb veel snelle auto's gereden in mijn leven, maar dit slaat echt alles. De beste combinatie van bizar veel vermogen en de ruimte van een ruime gezinswagen. De RS6 laat zich als daily heerlijk ontspannen rijden in de normale modus en zodra je de RS knop indrukt, verandert hij in een monster die maar 1 ding wil en dat is alles verslinden wat in zijn weg komt. Dit is niet te omschrijven als je het nog nooit hebt meegemaakt. Bij elkaar voor meer dan €80.000,- aan tuning! Optisch, hardware en software.

Naast al dit moois beschikt deze machine over bijna alle opties die leverbaar zijn. Door de luchtvering merk je nauwelijks de platte 315/25-23 Continental banden die er rondom op zitten. Deze luchtvering is in hoogte verstelbaar en dus kun je er makkelijk alle hoge drempels mee over. Zeker niet onmisbaar zijn de gigantische keramische remmen die ervoor dat al dat geweld snel tot stoppen kan worden gebracht.

In juni 2023 nog voorzien van onderhoud bij de Audi dealer in Eindhoven.

Kortom, beter dan dit wordt het niet. Door mij gekocht van de eerste eigenaar in volledig originele staat en in de afgelopen 7 maanden door mij aangepakt met de beste materialen die op de markt verkrijgbaar zijn. Op niks is bespaard. Ik ben de enige die met de auto rijdt, altijd netjes warm gereden en geen korte stukjes. Ja, ik ben erg zuinig op mijn spullen.
Het wordt tijd voor weer een nieuw project, dus mag de RS6 naar een nieuw baasje. Ben jij de toekomstige eigenaar van een van de meest bijzondere RS6-en van Europa?

Bel me voor vragen, ik kan ze allemaal beantwoorden: 0657041333.
Voor alle 60 foto's kijk op onze website: www.hocperformance.nl

Danny Hendrikx

Eigenaar

Proefrit aanvragen

    Rij deze auto p/m vanaf

    € - Op basis van financial lease

    Deze auto leasen of financieren?

    Rij deze auto vanaf € 190 p.m. op basis van financial lease